Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepstablet intenso Android εξοικονόμηση μπαταρίας
Angelo Sideris ρώτησε πριν 7 έτη
Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Έχω αυτό το ταμπλετακι το οποίο μου το έχουν κάνει δώρο. Το θέμα είναι ότι η μπαταρία δεν κρατάει πολύ και έτσι αναγκάζομαι να έχω την φωτεινότητα στο Ελάχιστο! Έχω διαβάσει αρθρακια σας οσον αφορά τις ρυθμίσεις κτλ κτλ αλλά θα ήθελα καμιά καλή εφαρμογή ώστε να μπορεί να βοηθήσει! Κατέβασα το juicy battery (κάπως έτσι ονομάζεται αλλά δεν με καλύπτει είναι πολύ απλό). Καμία καλή πρόταση!?
Επίσης έχω κατεβάσει το Clean Master ήθελα να ρωτήσω δεν λειτουργεί και σαν αντιβιοτικό το συγκεκριμένο? Βοηθάει και λειτουργεί σαν task killer? Ώστε να απελευθερωνει μνήμη και να σταματάει εφαρμογές που τρέχουν background! Μπας και μπορέσω να εξοικονομησω μπαταρία!
Φιλικά,
Άγγελος

1 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Φίλε μου, τα task killer είναι ανοησίες, μην χρησιμοποιείς τέτοια προγράμματα. Δεν βοηθούν σε τίποτα. Κράτα το Clean Master για προστασία από ιούς, αλλά απενεργοποίησε τη λειτουργία του task killer.

Δεν πιστεύω πως θα βοηθήσει πραγματικά κάποιο πρόγραμμα για εξοικονόμηση μπαταρίας. Δεν υπάρχουν μυστικά και κόλπα, η οθόνη και το ασύρματο είναι που καταναλώνουν την περισσότερη ενέργεια.

Απ’ ότι φαίνεται το συγκεκριμένο tablet απλά δεν είχε καλή μπαταρία εξ’ αρχής. Πέραν από το να έχεις χαμηλά τη φωτεινότητα και να απενεργοποιείς το WiFi όταν δεν το χρειάζεσαι, δεν υπάρχουν πολλά που μπορείς να κάνεις. Δες επίσης μήπως είναι ενεργοποιημένο το GPS, και αυτό τρώει πολλή ενέργεια.