Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsTo Facebook έκλεισε τον λογαριασμό μου προσωρινά.
Βαγγέλης Υφαντής ρώτησε πριν 5 έτη
Ας το πάρω απ την αρχή, όλα ήτανε καλά άνοιξα μια δική μου σελίδα που ανέβαζα memes με αυτοκίνητα κτλ. Δεν είχα αποκτήσει κοινό, έκανα share την σελίδα και έτσι..επιπλέον την έκανα επικόλληση και σε σχόλιο σε άλλες σελίδες και την πρότεινα αν θέλει κάποιος να μπεί να τσεκάρει αυτά που ανεβάζω..και ξαφνικά το facebook με έβγαλε σε μια σελίδα που έλεγε έλεγχος ταυτότητας (ασφαλείας) checkpoint κάτι τέτοιο..έλεγε facebook disable temporary your account due to suspicious actions (κάπως έτσι) και ζητούσε φωτό μου για ταυτοποίηση. έστειλα την φωτό και μου έλεγε ευχαριστούμε που στείλατε και θα την ελέγξουμε μπλα μπλα και θα σε ενημερώσουμε..και δεν έχω πρόσβαση στο προφίλ μου..και το θέμα είναι οτι είναι ταυτοποιημένο με τον αριθμό μου κανονικά με είκονα και το αληθινό όνομα μου..δεν κατάλαβα γιατί το έκανε αυτό το φβ..βοήθεια παρακαλώ αν ξέρει κάποιος..

6 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα Βαγγέλη,
Λογικά δέχθηκες αναφορές. Ίσως τα σχόλιά σου να θεωρήθηκαν σπαμ από τους δημιουργούς των δημοσιεύσεων. 
Δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι, πέρα από το να ακολουθήσεις τις οδηγίες που σου δίνει το Facebook, 

Βαγγέλης Υφαντής απάντησε πριν 5 έτη

Θα αποκτήσω ξανά πρόσβαση στο προσωπικό μου προφίλ? αυτό είναι που με ανησυχεί την σελίδα την σβήνω δεν με ενδιαφέρει..μου λέει ότι θα με ενημερώσει αλλά δεν πιστεύω να μπλοκάρουν τον λογαριασμό μου μόνιμα..είμαι έτοιμος να σκάσω πραγματικά.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 5 έτη

Αν γράφει ότι θα σε ενημερώσουν, μπορεί να πάρει κάποιες μέρες, αλλά θα επικοινωνήσουν. Μην ανησυχείς.
Αν σου είχαν κλείσει μόνιμα τον λογαριασμό, θα σε ενημέρωναν με σχετική ειδοποίηση. Τίποτα δεν γίνεται χωρίς να στο αναφέρουν.  

Βαγγέλης Υφαντής απάντησε πριν 5 έτη

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια πραγματικά. Από τις καλύτερες σελίδες στην Ελλάδα!!

Μάριος Μανοδήμος απάντησε πριν 5 έτη

Έχω και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Λέει το Facebook ότι θα επικοινωνήσει μαζί μου περιμενω εδώ και μια εβδομάδα και δεν επικοινωνησε κανείς μαζί μου. Αλλά μου έρχονται κάτι άλλα Email από διάφορες δημοσιεύσεις φίλων μου. Τι πρέπει να κάνω

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα,
Δυστυχώς αν δεν σου δίνει κάποια εναλλακτική, δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Θα πρέπει να περιμένεις να επικοινωνήσουν μαζί σου.