Ιγνάτιος Κοκκινίδης ρώτησε πριν 3 έτη
Έχω στην κατοχή μου το TV BOX cleverbox V4 android – 4gb ram – 32 gb rom – android 9. Πριν την αγορά του, σε επικοινωνία με τεχνικό της εταιρίας, με ενημέρωσε ότι συνδεόταν με διαμορφωτή (modulator) από τη θήρα (AV). Δυστυχώς είμαι απλός χρήστης και οχι γνώστης της τεχνολογίας. Συνδέοντας όμως το σχετικό καλώδιο στην AV, η τηλεόραση σε άλλο χώρο της οικίας μου δείχνει οριζόντιες ασπρόμαυρες γραμμές.  Και πάλι σε επικοινωνία με τον τεχνικό μου ανέφερε ότι συνδέεται  με τον συγκεκριμένο τρόπο.
Επειδή θα το επιστρέψω, θα ήθελα να με ενημερώσετε αν υπάρχει TV BOX Android που να έχει τη δυνατότητα να συνδεθεί με διαμορφωτή (modulator). Θα ήθελα να υποστηρίζει αυτή την ιδιότητα επειδή έχω ήδη την εγκατάσταση από πριν, (ήμουν συνδρομητής cosmote tv). Από όσο έψαξα στο διαδίκτυο υπάρχουν ελάχιστα προϊόντα τα οποία υποστηρίζουν σύνδεση με διαμορφωτή και τα οποία δεν έχουν ικανοποιητικές κριτικές. Σας παρακαλώ να με διαφωτίσετε για το θέμα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον σας.
Με Εκτίμηση

Ιγνάτιος Κοκκινίδης

1 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 3 έτη

Ιγνάτιε, δεν υπάρχει κανένας τρόπος να γνωρίζουμε μία τόσο εξειδικευμένη πληροφορία. Δεν είναι κάτι που αναφέρει οποιοσδήποτε κατασκευαστής. Επιπλέον, τα περισσότερα TV Box έχουν παρόμοιο κύκλωμα γραφικών, και το πιθανότερο είναι πως αν έχεις πρόβλημα με ένα, θα έχεις πρόβλημα και με όσα έχουν το ίδιο κύκλωμα.
Δυστυχώς δεν έχουμε κάτι να σου προτείνουμε. Θα πρέπει ενδεχομένως να ψάξεις σε κάποιο forum, μήπως βρεις κάποιον που να έχει υλοποιήσει ήδη ένα τέτοιο σύστημα και να μπορεί να σου συστήσει κάτι δοκιμασμένο.