Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsUltralight Windows 11 Pro 23H2 Για Μη Συμβατά PC?
Ioannis Fovos ρώτησε πριν 2 μήνες

Γειά σας, διάβασα το άρθρο σας "Ultralight Windows 11 Pro 23H2 Για Μη Συμβατά PC" και ήταν πράγματι πολύ ενδιαφέρον. Θα ήθελα όμως να κάνω μια παρατήρησ/ερώτηση. Είμαι ανάμεσα στο Exceptional 11 Pro και Optimum 11 Pro, αλλά από την περιγραφή σας δεν φαίνεται καθαρά ποιες είναι οι διαφορές τους. Μήπως θα μπορούσατε να γίνετε πιο συγκεκριμένος, ώστε να μην αναγκαστώ να πειραματιστώ εγκαθιστώντας και τις δύο εκδόσεις για να κάνω την τελική επιλογή μου.
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων και συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά σας

3 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 2 μήνες

Καλησπέρα Ιωάννη, είναι αρκετά ξεκάθαρα: 
"Exceptional 11 Pro
Απόλυτα ασφαλής εγκατάσταση για αδύναμα PC με 2GB RAM, ή για πιο ισχυρά συστήματα
Η εγκατάσταση καταλαμβάνει 5GB αποθηκευτικού χώρου
Έρχεται με 3.1GB ISO.
Αυτή η πολύ ελαφριά έκδοση των Windows 11 Pro έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί με όλες τις εφαρμογές και τα παιχνίδια, τόσο στα αδύναμα PC, όσο και στα ισχυρά συστήματα, και χωρίς να θυσιάζει τα χαρακτηριστικά του λειτουργικού.
Optimum 11 Pro
Απόλυτα ασφαλής εγκατάσταση για PC χαμηλής ισχύος με 4GB RAM, ή για ισχυρότερους υπολογιστές
Καταλαμβάνει 4/5GB αποθηκευτικού χώρου
Έρχεται με 3.1GB ISO
Το Optimum 11 Pro προσφέρει περισσότερη ελευθερία και έλεγχο. Είναι σχεδιασμένο για όλα τα συμβατά και μη PC με 4GB μνήμη RAM και άνω, και προσφέρει απευθείας την πιο ελαφριά και βέλτιστη εμπειρία των Windows 11 Pro 23H2."

Ioannis Fovos απάντησε πριν 2 μήνες

Σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση και απάντησή σας. Αλλά επειδή είμαι λίγο περίεργος με αυτά στα 40 περίπου χρόνια που ασχολούμαι, εγκατέστησα τελικά και τις δυο εκδόσεις. Το Exceptional 11 Pro στις πληροφορίες δίνει  έκδοση 22H2 και το Optimum 11 Pro 23Η3. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι και οι δύο εκδόσεις δεν υποστηρίζουν updates for other Microsoft products. Δεν σου δίνουν την επιλογή  γράφοντας: This setting isn't available due to your organization's policy
Θα μπορούσατε σας παρακαλώ πολύ να μου πείτε πως μπορώ να το ξεπεράσω αυτό? 
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 2 μήνες

Σου έχουμε απαντήσει εδώ.