Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsUnable to uninstall MS Office 2007
Akis Michael ρώτησε πριν 8 έτη
Καλησπέρα Άγγελε,
προσπάθησα να κάνω απεγκατάσταση των Microsoft Office 2007, αλλά δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η διαδικασία! Ενώ δείχνει την μπάρα και προσπαθεί να κάνει απεγκατάσταση, δεν φορτώνει καθόλου και μετά από περίπου 1 λεπτό πετάει το μήνυμα Microsoft Office Enterprice 2007 uninstall did not complete successfully! Έψαξα λιγάκι στο internet, αλλά τίποτα δεν δούλεψε σωστά ή μάλλον δεν ήταν αρκετά σαφής οι οδηγίες! Μπορείς να με βοηθήσεις?
Σ’ευχαριστώ εκ των προτέρων, μιας και από τα άρθρα σου έχω λύσει εύκολα αρκετά ”προβλήματα΄΄!

5 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Κάτι που με έχει βοηθήσει σε παρόμοιες περιπτώσεις είναι να κάνω πλήρη επανεγκατάσταση του προγράμματος και μετά να επιχειρήσω να το απεγκαταστήσω ξανά.

Δοκίμασέ το, αν έχεις δίσκο εγκατάστασης.

Επίσης, δοκίμασες αυτή τη λύση της ίδιας της Microsoft?

Akis Michael απάντησε πριν 8 έτη

Το δοκίμασα και αυτό αλλά τίποτα! Ούτε από τον πίνακα ελέγχου αλλά ούτε ακόμη και το Microsoft Fix It δεν μπορεί να καταφέρει να το κάνει απεγκατάσταση! Διάβασα και τις online οδηγίες της Microsoft, έλεγε να σβήσω ένα σωρό αρχεία, το πήγα βήμα βήμα αλλά τίποτα! Υπάρχει κανένα πρόγραμμα που να μπορεί να κάνει πλήρη απεγκατάσταση προγραμμάτων? Γιατί με βλέπω για format! Βλέπεις τώρα δεν έχω καθόλου office και δε μου αφήνει να κάνω εγκατάσταση άλλης έκδοσης!

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Μπορείς να δεις αυτόν τον οδηγό για προγράμματα απεγκατάστασης.

Όμως όλα τα σχετικά προγράμματα θα τρέξουν πρώτα την απεγκατάσταση του ίδιου του Office και μετά απλά θα σκανάρουν για τυχών υπολείμματα.

Θεωρητικά ίσως ακόμα και μετά την αποτυχία της απεγκατάστασης του Office τα προγράμματα αυτά να μπορέσουν να σβήσουν όλα τα αρχεία και τις καταχωρήσεις στο μητρώο, σαν “υπολείμματα”.

Αλλά αυτό έχει τον κίνδυνο να πειραχτούν και αρχεία του συστήματος. Γι’ αυτό, φρόντισε να έχεις δημιουργήσει σημείο επαναφοράς (τα προγράμματα αυτά το υποστηρίζουν) κι αν κάτι πάει στραβά, ακολούθησε αυτόν τον οδηγό για να επαναφέρεις το σύστημά σου.

Akis Michael απάντησε πριν 8 έτη

Σ’ευχαριστώ για την βοήθεια… Τελικά τα κατάφερα! Αν και τελικά λέω να το κάνω το format-ακι μου!

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Χρειάζεται κάθε τόσο ένα format, εδώ που τα λέμε.