παναγιωτης παπαδοπουλος ρώτησε πριν 1 έτος

Γεια σας ,
Έχω Windows 11 και θέλω να φτιάξω μια εικονική μηχανή. Το σύστημα μου έχει 12900h και μια 3070 . Όταν πάω να τρέξω την εικονική μηχανή και να κάνω εγκατάσταση τα καινούρια Windows 11 μου βγάζει ότι δεν πληρεί τις ελάχιστες απαιτήσεις το σύστημα. Επίσης γίνεται να παίζω στην εικονική μηχανή με την 3070 και αν ναι πρέπει απλά να κατεβάσω τους drivers στην εικονική μηχανή ή χρειάζεται άλλη διαδικασία;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

6 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Καλησπέρα Παναγιώτη! Με ποιο πρόγραμμα και τι χαρακτηριστικά έδωσες στην εικονική μηχανή που έφτιαξες; Μπορείς να παίξεις κανονικά στην εικονική μηχανή χωρίς να κάνεις κάτι ιδιαίτερο (οι drivers χρειάζονται), αλλά για ποιον λόγο να το κάνεις αυτό; Θα χάσεις πολύ σε απόδοση.

παναγιωτης παπαδοπουλος απάντησε πριν 1 έτος

Επειδή θέλω να κατεβάσω κάτι παιχνίδια από zona και άλλα site που δεν είναι έμπιστα θέλω να τα τρέχω σε εικονική μηχανή. Επιδόσεις γιατί θα χάσω αφού θα βάλω τα κανονικά Windows 11 να τρέχουν με τα ενσωματωμένα και την εικονική μηχανή αν γίνεται με την 3070 .το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ για να φτιάξω την εικονική μηχανή είναι το virtual box . Τα χαρακτηριστικά που έχω δώσει στο σύστημα είναι 13gb ram 11 πυρήνες στην εικονική και  3 πυρήνες στα Windowsτου συστήματος . Τώρα για την κάρτα που έχω δώσει στην εικονική μηχανή το έχω αφήσει ότι είχε αυτό για προεπιλογή.
Ευχαριστώ!

παναγιωτης παπαδοπουλος απάντησε πριν 1 έτος

Καλησπέρα,
Κατάφερα να φτιάξω τη εικονική μηχανή. Είχε θέμα το virtual box. Την κάρτα όμως την 3070 δεν μου την αναγνωρίζει. Το πρόγραμμα που χρησιμοποίησα τώρα είναι το vmware.
Ευχαριστώ!
 
 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

θα χάσεις σε επιδόσεις γιατί ο υπολογιστής θα τρέχει το κανονικό σου λειτουργικό και την εικονική μηχανή. Μπορείς να δοκιμάσεις και τον Hyper-v που είναι ενσωματωμένο στα Windows Pro, αν τα έχεις.

παναγιωτης παπαδοπουλος απάντησε πριν 1 έτος

Καλησπέρα,
Ναι το πρόβλημα όμως είναι ότι δεν μου αναγνωρίζει την κάρτα . Πώς η εικονική μηχανή θα μου αναγνωρίσει την κάρτα 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ.