Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsvirtual machine-vs toolwiz timefreeze
George Dimakis ρώτησε πριν 9 έτη

Αγαπητέ Αγγελε καλησπέρα.Σήμερα έμαθα για το Pcsteps απο το site του dwrean.net και το πρώτο άρθρο που διάβασα στο δικό σου site ήταν για το virtual machine.Δεν ξέρω αν γνωρίζεις ένα πρόγραμμα που κάνει την αντίστοιχη δουλειά με το virtual machine ,και λέγεται TimeFreeze τηςεταιρείας Toolwiz.Είναι απλούστατο .όταν το ενεργοποιείς δημιουργεί μια virtual machine κάνεις οτι εργασία θέλεις π.χ εγκατάσταση ενός προγράμματος που δεν ξέρεις αν είναι επικινδυνο κ.λ.π και στην συνέχεια οταν κάνεις reboot εχουν σβήσει όλα και είναι σαν να μην είχες κάνει καμία ενέργεια .Το πρόγραμμα αυτό το είχα χρησιμοποιήσει 6-7 φορές μέχρι που διάβασα σε ένα site απο το οποίο κατεβάζω προγράμματα προσφοράς ,(Giveaway of the day),οτι κάποιος που το δούλεψε του δημιούργησε σοβαρό πρόβλημα και χρειάστηκε να κάνει φορματ στον σκληρό του δίσκο.Εαν το έχεις χρησιμοποιήσει η γνωρίζεις κάτι περισότερο θα σου είμουν ευγνώμων γιατί με εξυπηρετούσε πάρα πολύ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Γιώργος. (gdimakis49@gmail.com)

3 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα Γιώργο. Το Reboot Restore RX κάνει την ίδια δουλειά με το TimeFreeze. Δεν έχω ακούσει κάποιο περιστατικό που να έχει προξενήσει πρόβλημα.

Δεν έχει νόημα όμως να συγκρίνεις αυτές τις εφαρμογές με virtual machines. Η δοκιμή προγραμμάτων είναι ένα μικρό μόνο μέρος στις δυνατότητες των Virtual machines.

George Dimakis απάντησε πριν 9 έτη

Αγγελε σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου.Τις πιο θερμές ευχές μου για τις γιορτές του Πάσχα.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Καλή Ανάσταση, Γιώργο.