Anonymous User ρώτησε πριν 12 έτη

Καλημερα! Εχει λιγες μερες που πηρα το καινουργιο μου laptop και εκει που δεν ηξερα που να βρω προγραμματα, ανακαλυψα το site σου και το εχω βαλει ηδη στα αγαπημενα. Πολυ καλο με παρα πολλη σαφηνεια και οδηγιες. Το προβλημα μου ειναι πως εγκατεστησα το VLC σε windows 8.1 64 bit ελληνικα και οταν κανω δεξι κλικ μου εμφανιζει κινεζικα του στυλ " %*#&@$(%@ VLS Media Player ". Τι συμβαινει; Σε ευχαριστω.

2 Απαντήσεις

Anonymous User απάντησε πριν 12 έτη

Είχα και εγώ πριν λίγο καιρό το ίδιο πρόβλημα στο ίδιο λειτουργικό. Απεγκατέστησα το VLC και το εγκατέστησα στα αγγλικά και έτσι χάθηκαν όλα τα κινέζικα. Μάλλον φταίει ότι τα ελληνικά σε προγράμματα και λειτουργικό είναι για πέταμα.

Άγγελος Κυρίτσης Διαχειριστής απάντησε πριν 12 έτη

Καλησπέρα Γιώργο,

Η τελευταία έκδοση του VLC φαίνεται να έχει κάποιο ψιλοπρόβλημα με τα Ελληνικά, ακόμα και στην εγκατάσταση δείχνει κάτι κινέζικα.

Μπορείς να βάλεις το Ccleaner.

Αφού εγκαταστήσεις το Ccleaner, πήγαινε Εργαλεία -> Εκκίνηση -> Προσαρμοσμένο Μενού Περιβάλλοντος και μπορείς να κάνεις δεξί κλικ -> άνοιγμα στον Επεξεργαστή μητρώου για να διορθώσεις τα κινέζικα του VLC.