Εδω και καποιες μέρες έχω εγκαταστήσει το Cyberghost,ολα καλά μεχρι στιγμής. Απλά καποια site δεν μου ανοίγουν, όπως το skroutz για παράδειγμα,το εχει παρατηρήσει καποιος αλλος?Ευχαριστώ.
Καλησπέρα! Το πρόβλημα εμφανίζεται με διάφορουςserver από διαφορετικές χώρες;
Οχι μόνο με ελληνικούς..σε καποιους server του εξωτερικού μπαίνει κανονικά.
Κάναμε δοκιμή με ελληνικούς server του NordVPN και δεν είχαμε θέμα, οπότε δεν υπάρχει γενικό θέμα με ελληνικούς VPN server. Δοκίμασες από διαφορετικό browser και ανώνυμη περιήγηση;
Ναι δοκίμασα αλλα χωρίς αποτέλεσμα..
Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι για κάποιον λόγο το Σκρουτζ να έχει θεωρήσει τις ip των συγκεκριμένων server ύποπτες. Δοκίμασε να αλλάξεις DNS στη συσκευή ή στο router σου.
Εχαριστώ πολυ, στο skroutz μου βγαζει αυτο error 1015: You are being rate limited
Αυτο το σφάλμα κανονικά σημαίνει πως έκανε υπερβολικά πολλά ετοίματα στον server του Σκρουτζ και σε απέκλεισε προσωρινά.
Δεν έκανα παντώς κατι ιδιαίτερο,το ίδιο μηνυμα βγαζει μετα απο μισο λεπτό.Ευχαριστώ πάντως για τον χρονο σου.
Ίσως απλά μπήκαν πολλοί χρήστες με την ίδια IP επειδή χρησιμοποιούν το VPN και το Σκρουτζ το θεώρησε ύποπτο.
Please login or Register to submit your answer