ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΕΣΟΓΛΟΥ ρώτησε πριν 5 έτη

Καλή μέρα και καλή εβδομάδα! Εχω να κάνω δύο ερωτήσεις. Πριν ξεκινήσω όμως, θα ήθελα να σας αναφέρω πως έχω πρόβλημα όρασης γι’αυτό και θα χρειαστώ τη βοήθεια σας λίγο περισσότερο.

1. Εχω ένα ραδιοφωνικό σταθμό http://www.radiosouxe.com και μέσα σε αυτήν την ιστοσελίδα έχω κάποια υποσέλιδα όπως επικοινωνία κ.α. Όταν κάνω εναλλαγή από την αρχική σε οποιοδήποτε υποσέλιδο σταματάει να παίζει η μουσική για λίγο. Πως μπορώ να το λύσω αυτό και να μην διακόπτεται ο ήχος;

2. Θέλω έναν μετρητή για την ιστοσελίδα μου που να δείχνει την επισκεψιμότητα, όμως επειδή χρησιμοποιώ φωνιτικό αναγνώστη, δεν μου αναγνωρίζει τους μετρητές που είναι σε εικόνα και θέλει κάποιον μετρητή που να είναι σε κείμενο. Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιους.

Με εκτίμηση Περέσογλου Γιώργος.

3 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα Γιώργο, ποιο σύστημα χρησιμοποιείς στο ραδιόφωνο ? Αυτό που προτείνουμε στον οδηγό μας?
https://www.pcsteps.gr/1480-%CE%B9%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%81%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CF%8C%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%BF-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD-web-radio/

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΕΣΟΓΛΟΥ απάντησε πριν 5 έτη

ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΟΧΙ ΕΧΩ ΤΟ RADIOJAR.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα Γιώργο, προσωπικά δεν το γνωρίζω αλλά βλέπω ότι είναι συνδρομητικό. Από τη στιγμή που λογικά τους πληρώνεις δεν θα έπρεπε να σου παρέχουν υποστήριξη ?