Δημήτρης Μπουρνιάς ρώτησε πριν 1 έτος

Καλησπέρα. Έχω της silvercrest το sww300c1 αν θυμάμαι καλά  τώρα δεν ξέρω αν είναι repeater ή extender το οποίο παρόλο που το έχω συγχρονίσει με το wifi και έχω βάλει ethernet για να έχω internet γιατί στο δωμάτιο που είναι το laptop δεν πιάνει καλά την μία συνδέεται με ethernet και την άλλη πιάνει το wifi και άλλες φορβές δείχνει ότι είναι συνδεδεμένο αλλά δεν έχει internet. Τι μπορώ να κάνω? Έχω κάνει όλη την διαδικασία μέσω κάποιων βίντεο. Μήπως πρέπει να κάνω κάτι άλλο? Να βάλω κάποια ρύθμιση από τα κουμπιά που έχει? 

5 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Καλησπέρα Δημήτρη
Αρχικά, δοκίμασε να το κάνεις μια επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και να το εγκαταστήσεις από την αρχή. Συνήθως όλες οι συσκευές του είδους διαθέτουν κουμπί ή υποδοχή για reset. 

Δημήτρης Μπουρνιάς απάντησε πριν 1 έτος

Το έχω κάνει πολλές φορές και συνέχεια έχω το ίδιο θέμα

Δημήτρης Μπουρνιάς απάντησε πριν 1 έτος

To etheret το βλαζω στο lan ή  στο wan/lan?

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Το καλώδιο που έρχεται από το router σου το συνδέεις στο Wan. Τις συσκευές σου τις βάζεις στο lan. Ρίξε μια ματιά στις οδηγίες εδώ. Κάνεις ακριβώς ότι αναφέρεται στην ενότητα για το Access Point mode; Από τη στιγμή που συνδέεις καλώδιο από το router, δες θες να λειτουργήσει ως repeater. 

Δημήτρης Μπουρνιάς απάντησε πριν 1 έτος

Μέχρι στιγμής έκανα reset και το σύνδεσα σε άλλο wifi μήπως έφταιγε το σήμα ή και το άλλο το repeater  και είναι εντάξει χωρίς να κάνω κάτι άλλο  πχ στους διακόπτες που έχει στο πλάι