Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepswifi compaq 610 με lubuntu
Nikolaos Iak ρώτησε πριν 4 έτη
Καλησπέρα.
Έχω ένα λαπτοπ compaq 610 (με επεξεργαστή Celeron και 2MB RAM) αγορασμένο από το 2010, το οποίο είχε εγκατεστημένα τα Windows 7 Home Edition 32 bit. Επειδή, όμως, από το 2014 και μετά σερνόταν, όταν βγήκε η δωρεάν αναβάθμιση για Win10, την έκανα, γιατί μου είχαν πει πως δήθεν θα έβλεπα βελτίωση, αλλά τελικά η κατάσταση έγινε χειρότερη! Λόγω διαφορων υποχρεώσεων, δε χρησμιποιούσα τον υπολογιστή, έχασα την προθεσμία επαναφοράς στα Win7 και έμεινα με τα 10αρια.
Πριν λίγες μέρες είδα τυχαία ένα παλιό σας άρθρο για το Lubuntu και αποφάσισα να τα εγκαταστήσω. Όλα πήγαν καλά, εγκατέστησα την νεότερη έκδοση (18.04, νομίζω 64bit) σύμφωνα με τον οδηγό, χρησιμοποιώντας και το rufus για ναπεράσω το αρχείο iso στο φλασάκι. Και έτσι στο λάπτοπ έχω πλέον μόνο το Lubuntu. To μόνο παράπονό μου ειναι πως δεν μπορώ να συνδεθώ με τίποτα στο wifi. Ό,τι κι αν κάνω, δε μου εμφανίζει πουθενά διαθέσιμα ασύρματα δίκτυα, ακόμα κι όταν είμαι δίπλα στο wifi. Υπάρχει καμία λύση ή να κοιτάξω να αλλάξω πάλι λειτουργικό;

2 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Νίκο, αρχικά να σου πω εάν δεν το γνωρίζεις ότι μπορεί να περάσεις ξανά τα Win7 με τον κωδικό που είχες εξαρχής.
Δοκίμασε να ακολουθήσεις τις οδηγίες που περιγράφουν σε αυτό το video για να φτιάξεις το Wifi στο laptop σου.

Nikolaos Iak απάντησε πριν 4 έτη

Αν και το μενού στο Lubuntu είναι λίγο διαφορετικό, παρ’ όλ’ αυτά το βρήκα και δούλεψε! Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια!