ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΛΕΥΡΑΚΗΣ ρώτησε πριν 1 έτος

οταν ανοίγω ενα φακελο στην επιφανεια εργασιας ενω τον ειχα τοποθετησει επανω αριστερα στην γωνια χωρις κενο οταν τον ξαναανειξω απο την αριστερη μερια αφηνει παντα ενα μικρο κενο πως θα το φτιαξω αυτο το προβλημα ? το κανει σε ολες τις εκδοσεις win 10

4 Απαντήσεις

Χρήστος Δρακάκης απάντησε πριν 1 έτος

Δεν είναι πολύ σαφές τι εννοείς. Έναν ανοιχτό φάκελο, ή το εικονίδιό του στην επφάνεια εργασίας? Και πώς "ανοίγεις έναν φάκελο από την αριστερή μεριά"? Και το "κενό" που βρίσκεται ακριβώς? Μπορεί να είναι χαρακτηριστικό των Windows από κατασκευής.
Καλύτερα ανέβασε screenshots - με το πλήκτρο Print Screen (μπορεί να γράφει PtSc ή κάτι τέτοιο), το πατάς, παίρνει ένα screenshot και το κάνει Copy στο Clipboard, από εκεί μπορείς να το κάνεις Paste σε μια εφαρμογή επεξεργασίας εικόνας (ακόμα και στο MS-Paint των Windows) και Save As σε κάποιο image-file (ολόκληρο ή μια υποπεριοχή), ανέβασμα σε κάποιο image-hosting site (πχ imgur.com) και ποστάρισμα εδώ.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΛΕΥΡΑΚΗΣ απάντησε πριν 1 έτος

αυτο που κανει είναι λαθος και το κανει σε ολες τις εκδοσεις win 10 
ισως και στα στα 11 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Καλησπέρα Μιχάλη! Έκανα δοκιμή και το κάνε και σε εμένα σε Windows 11, οπότε υποθέτω πως απλά αυτή είναι η προγραμματισμένη συμπεριφορά.