ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ρώτησε πριν 8 έτη
θα ηθελα να μου προτεινετε καποια εφαρμογη window cloner δωρεαν εκτος του murgeemon .

5 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Αλέξανδρε, τι ακριβώς θέλεις να κάνεις με αυτή την εφαρμογή? Ο όρος “Window Cloner” δεν είναι επίσημη ορολογία, σημαίνει πολλά διαφορετικά πράγματα.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ απάντησε πριν 7 έτη

δηλαδη θελω να κανω αντιγραφη ενος προγραμματος για να μου το εμφανιζει και στην κυρια οθονη αλλα και στη δευτερευουσα μεσω της επεκτασης . υπαρχει ενα βιντεο στο youtube https://www.youtube.com/watch?v=cNR8yOS0IiQ το οποιο λεει πως να συνδεσεις novago σε τηλεοραση και για να το κανω αυτο χρειαζομαι ενα window cloner

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Δηλαδή αν έχεις ενεργοποιημένη μόνο την τηλεόραση από το Laptop, και σβηστή τη δική του οθόνη, πάλι δεν παίζει το Novago?

Δεν με πείθει καθόλου ο συγκεκριμένος τύπος στο βίντεο, ειδικά από τη στιγμή που δείχνει μόνο ένα τυχαίο βίντεο του youtube, και όχι το ίδιο το Novago.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ απάντησε πριν 7 έτη

δοκιμασα να εχω ενεργοποιημενη μονο την τηλεορααση αλλα μου λεει πως απαγορευεται η προβολη του novago σε τηλεοραση. οσο για το βιντεο δοκιμασα το κολπο του τυπου στο βιντεο (το murgeemon τις πρωτες 30 μερες ηταν δωρεαν) και επαιζε μια χαρα το novago στην τηλεοραση.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Το μόνο αντίστοιχο πρόγραμμα που βρίσκω είναι το Actual Mutliple Monitors, που όμως ούτε και αυτό είναι δωρεάν.

Η μόνη λύση είναι να αγοράσεις το murgeemon, 5 ψωροδολάρια είναι αυτά.