ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΕΣΟΓΛΟΥ ρώτησε πριν 3 έτη
Καλησπέρα και χρόνια πολλά με υγεία στην ομάδα! Με λένε Γιώργο και έχω πρόβλημα όρασης. Έχω γράψει πολλές φορές στο site και πραγματικά πάντα βρίσκετε τον τρόπο να με βοηθήσετε. Τώρα Λοιπόν αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα πολύ σοβαρό. Έχω αγοράσει έναν υπολογιστή της HP από τη σειρά Omen. Ο συγκεκριμένος υπολογιστής έχει επεξεργαστή της Intel ένατης γενιάς i7. Το συγκεκριμένο μηχάνημα μου Παραδόθηκε Με προεγκατεστημένο λειτουργικό σύστημα Windows 10. Όμως το λειτουργικό αυτό δεν είναι συμβατό με τον αναγνώστη οθόνης που χρησιμοποιούμε. Απαραίτητη προϋπόθεση Λοιπόν για να χειριστούμε τον υπολογιστή σωστά είναι να κάνουμε downgrade στα Windows 7. Ο κατασκευαστής ακόμα δεν έχει ενημερώσει το λειτουργικό του ώστε να λειτουργεί στο συγκεκριμένο λειτουργικό σύστημα. Προσπαθώ Λοιπόν απενεργοποιώντας το secure boot και αλλάζοντας το uefi σε csm να εγκαταστήσω τα Windows 7. Ξεκινάει το loading file και μετά όταν θα πρέπει κανονικά να εμφανίζει τις γλώσσες μου εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα που θα δείτε στη φωτογραφία. Τι μμπορώ να κάνω και τι είναι αυτό που λείπει ώστε να προχωρήσει η εγκατάσταση; Έχω μιλήσει με την κατασκευάστρια εταιρεία Επίσης και με τη Microsoft και μου έχουν πει ότι μπορεί ο συγκεκριμένος επεξεργαστής να δεχθεί τα Windows 7. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για την απάντησή σας!
6 Απαντήσεις
Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα Γιώργο και καλές γιορτές

Ξέχασες να ανεβάσεις την εικόνα με το μήνυμα. Επειδή το upload εικόνας δεν λειτουργεί, ανέβασε την εικόνα στο Imgur και στείλε μας τον σύνδεσμο κοινοποίησης.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΕΣΟΓΛΟΥ απάντησε πριν 3 έτη
<blockquote class="imgur-embed-pub" lang="en" data-id="a/wrEIPmC" ><a href="//imgur.com/a/wrEIPmC">φάoto</a></blockquote><script async src="//s.imgur.com/min/embed.js" charset="utf-8"></script>
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΕΣΟΓΛΟΥ απάντησε πριν 3 έτη
https://drive.google.com/file/d/1tTgNpzLH7oI_h7YJ0OBv9SlAY5_JiQpc/view?usp=sharing
Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη
Ρίξε μια ματιά στο BIOS και δες αν υπάρχει κάποια ρύθμιση σχετικά με το ACPI. Επίσης, επειδή ποτέ δεν ξέρεις, δοκίμασε να τοποθετήσεις κάθε RAM μεμονωμένα. 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΕΣΟΓΛΟΥ απάντησε πριν 3 έτη
Πρώτα από όλα ευχαριστώ για την απάντηση. Δεύτερον θα ήθελα να μου πείτε τι εννοείτε μεμονωμένα. Τρίτον όσον αφορά το bios δεν ξέρω πού μπορεί να βρίσκεται αυτή η επιλογή. 
Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Αν έχεις παραπάνω από μία μνήμες, να τοποθετήσεις από μια φορά κάθε μνήμη μόνη και και να δεις αν το πρόβλημα εμφανίζεται σε όλες τις δοκιμές.

Δυστυχώς, κάθε BIOS είναι διαφορετικό, με άλλα μενού, ονομασίες και δυνατότητες. Οπότε, δεν μπορώ να δώσω κάποια συγκεκριμένη οδηγία. Πρέπει να ψάξεις μόνος σου μέσα στα μενού και τις επιλογές που δίνει.