Φάνης Ζαχαράκης ρώτησε πριν 5 έτη
Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Λογο κάποιων θεμάτων που είχα με τα windows 10 (μεγάλη ιστορία) αποφάσισα να γυρίσω στα 7 ξέρω είναι παλιά αλλά επίσης παλιό είναι και το  pc μου Αλλά δεν είναι αυτο το θεμα .σχετικά με τα updates έχω ακούσει από παιδιά ότι δεν είναι αναγκαίο κανένα update από το windows update απλά τα drivers και ένα ενημερωμένο av για την προστασία . Ισχύει κάτι τέτοιο και αν ναι ποια είναι τα updates που να απορρίψω. 

3 Απαντήσεις

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα Φάνη.
Θεωρητικά, τα περισσότερα update δεν είναι απαραίτητα για να λειτουργήσει ο υπολογιστής σου. Ότι θα λειτουργεί και χωρίς updates δηλαδή, θα λειτουργεί. Ωστόσο, τα περισσότερα από αυτά κλείνουν τυχόν κενά ασφαλείας που υπάρχουν στο λειτουργικό. Στη μόνη περίπτωση που θα πρότεινα να μην τα εγκαταστήσεις, είναι αν δεν συνδέεσαι ποτέ στο ίντερνετ. Σε διαφορετική περίπτωση, είναι σημαντικό να είσαι up to date.

Φάνης Ζαχαράκης απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα και πάλι.  Απλά έχω διαβάσει μερικά είναι περισσότερο κακα παρά καλα. Κάτι για σπαμ win10 upgrade και τέτοια. 

Deleted User απάντησε πριν 5 έτη

Γειά σας και χρόνια πολλά !!
Ιστορίες για αγρίους είναι αυτά που σκέφτεσαι. 😀 Δεν υπάρχει περίπτωση να κολλήσεις κάτι το κακόβουλο από το Win Update ,μή φοβάσαι. Εγκατέστησε τα updates άφοβα.Ούτε επιβαρύνουν το Σύστημα ,ούτε γεμίζουν τον δίσκο.
Πές τους φίλους σου να αρχίσουν να διαβάζουν PCsteps .Δε πειράζει αν κάποια πράγματα δεν τα γνωρίζουν. Κανείς δε γεννιέται παντογνώστης.