kwstas muller ρώτησε πριν 5 έτη
Γεια σας θα ήθελα να ρωτήσω κάτι στο οποίο έχω πρόβλημα και δεν έχω καταλάβει γιατί μετά την εγκατάσταση του KALI LINUX  στον VMWARE workstation 10  ανοίγοντας την VM kαι μπαίνοντας μέσα στο λειτουργικό δεν μου βγάζει καμία ένδειξη wlan kai wired lan δηλαδή δε μπορώ να συνδεθώ στο internet  . Παρόλα αυτά έχω κάνει τις ρυθμίσεις  του host computer  σε Bridged για να μου περάσει στην boot machine  . Έχω δώσει και εντολές στο terminal  για εγκατάσταση IP αλλά και πάλι μ βγάζει errors σχεδόν σε όλες τις εντολές! Προσπάθησα να πάρω την ping 8.8.8.8 να  μπω και να ρυθμίσω να δω αν πιάνει αλλά τίποτα . Τσέκαρα το router  αλλά δεν δίνει IP αυτόματα δε καταλαβαίνω τι γίνεται ! Παρακαλώ θέλω απαντήσεις  από κάποιους που να ξέρουν αναλυτικά το θέμα! 

8 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα φίλε μου, δοκίμασες να το βάλεις σε NAT ?

kwstas muller απάντησε πριν 5 έτη

Για ποιό λόγο να το βάλω  σε NAT  . Το βάζω  Bridged  και όταν μπαίνω δεν μου εμφανίζει καν ρυθμίσεις  του network  λεσ και δεν υπάρχουνε ! Αυτό εννοώ . Δεν καταλαβαίνω γιατί! 

kwstas muller απάντησε πριν 5 έτη

Δεν ξέρω αν ξέρει κανεις να μου πει παρακαλώ! 

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 5 έτη

Και εγώ στις δικές μου μηχανές έχω NAT και από ότι βλέπω οι περισσότεροι αυτό χρησιμοποιούν, δες ένα video εδώ.

kwstas muller απάντησε πριν 5 έτη

Γνωρίζω να το ρυθμίσω όλα καλά αυτά ! Τ πρόβλημα είναι ότι δεν εμφανίζεται καμία ρύθμιση! ¨οτι και να ρυθμίσω με terminal η οτιδήποτε μου πετάει error δηλαδή ανοίγοντας το βελάκι πάνω δεξιά δεν εμφανίζεται καμία σύνδεση ! Μόνο proxy connection! Aπάντησεμου σε αυτό αν μπορείς! 

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 5 έτη

Έχεις και άλλες μηχανές και δουλεύουν κανονικά ?

kwstas muller απάντησε πριν 5 έτη

Όχι όλες το ίδιο πρόβλημα! 

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 5 έτη

Κώστα δοκίμασε να κατεβάσεις από εδώ μία έτοιμη μηχανή με Kali Linux.