Καλησπέρα. Ποια η άποψη για την συγκεκριμένη οθόνη. Ψάχνω εδώ και καιρό την καλύτερη, γιατί είμαι προγραμματιστής και μου είπε κάποιος που δούλευε πολλά χρόνια σε γνωστό μεγάλο κατάστημα από παλιά ότι 1000 φορές να αγοράσεις 2 τέτοιες οθόνες, άντι 34 dell ultra. Δηλαδή λίγα χρήματα είναι καλύτερα από τα πολλά που κάνουν την ίδια δουλειά. Συμφώνησε και ένα άλλο άτομο πάνω σε αυτό.
Γενικά κατάλαβα η Xiaomi κάνει ότι κάνουν τα μεγάλα ονόματα σε φτηνές τιμές.
Ευχαριστώ.
Καλησπέρα Κωνσταντίνε! Το Xiaomi είναι ένα απλό τόμιο monitor χαμηλού κόστους. Δεν είναι ιδιαίτερα πιο φθηνό από οθόνες ίδιος χαρακτηριστικών άλλων κατασκευαστών, αλλά γενικά είναι καλή επιλογή. Δεν έχει νόημα να το συγκρίνεις με οθόνη άλλου μεγέθους, ανάλυσης και ποιότητας panel. Πρέπει να καθορίσεις τι ακριβώς ζητάς από την οθόνη σου, για να πας και στην ανάλογη κατηγορία.
Κατάλαβα. Την θέλω για προγραμματισμό.
Για τη χρήση που θες είναι σχετικά οκ, αν και 1080p σε 27 ίντσες ίσως είναι λίγο για το μάτι πολλών χρηστών. Επίσης, πολλοί χρήστες γραφείου προτιμούν μεγαλύτερες ultra-wide γιατί βολεύουν να έχεις πολλά ανοιχτά παράθυρα για multitasking.
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
Please login or Register to submit your answer



