Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsYoutube (αύξηση δημοτικότητας)
Nikos Skyheaven ρώτησε πριν 7 έτη
Καλησπέρα σας! Χρειάζομαι την βοήθεια σας… Θα ήθελα να ρωτήσω συγκεκριμένα για κάποια βίντεο επαγγελματικού περιεχομένου που θέλω να διαφημίσω στο youtube, μέσω καμπάνιας ή μέσω Google Adwords.Έψαξα και στο Google Adwords Support και βρήκα πληροφορίες σχετικά με αυτό. Παλιότερα είχα βάλει άτομα με ετήσιες συνδρομές να μου τρέξουν κάποια βίντεο για να ανεβάσω likes, subscribers και views σε κάποια βίντεο στο youtube. Ξέρω πως μέσω Google και youtube είναι το νόμιμο κομμάτι της υπόθεσης, γιατί υπάρχουν και άλλοι τρόποι spam που μελλοντικά σου δημιουργούν πρόβλημα στα video και το κανάλι σου. Ουσιαστικά θέλω να ρωτήσω, επειδή πρόκειται για επιχειρησιακή κίνηση (διαφήμιση δουλειάς μέσω youtube) πως μπορώ να αυξήσω νόμιμα subscribers , views και likes στο βίντεο μου, καταβάλλοντας στην Google το αντίστοιχο χρηματικό ποσό που θα χρειαστεί. Δηλαδή θέλω σε 1μήνα να έχω 5.000 προβολές 100 subscribers και 150 likes π.χ. Γίνεται? και Πως? Ευχαριστώ!

4 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Νίκο.

Η διαφήμιση στο ίδιο το youtube μέσω του YouTube Promotion είναι μόνο αυτά τα εκνευριστικά βίντεο που παίζουν στην αρχή άλλων βίντεο, που δεν αρέσουν σε κανέναν, δεν πιστεύω πως σου κάνουν.

Πιστεύω πως η καλύτερη λύση είναι να φτιάξεις μια καμπάνια στο adwords η οποία απλά να οδηγεί στη σελίδα του βίντεο στο youtube.

Διαφημίζοντας συγκεκριμένα βίντεο μέσω adwords σίγουρα μπορείς να έχεις προβολές, δεν είναι υπερβολικός αριθμός οι 5.000 σε ένα μήνα.

Όμως οι subscribers και τα likes εξαρτώνται από το ίδιο το βίντεο, καθώς και από το αν έχεις επιλέξει σωστά το κοινό για τη διαφήμιση, με το κατάλληλο κείμενο, τα κατάλληλα δημιουργικά, και τις κατάλληλες λέξεις-κλειδιά.

Nikos Skyheaven απάντησε πριν 7 έτη

Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σου. Θα εκτιμούσα πολύ αν μπορούσες να μου δώσεις και επιπλέον πληροφορίες που αφoρούν την δημιουργία νέας καμπάνιας, ώστε να έχει αποτέλεσμα, με βάσει τις παραπάνω πληροφορίες που μου έδωσες. Στο λέω αυτό γιατί το συγκεκριμένο κανάλι youtube θα είναι η πρωτή φορά που θα τρέξει καμπάνια στο Adwords.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Οι οδηγίες για μια σωστή καμπάνια Adwords είναι ολόκληρος οδηγός, δεν θα βοηθήσει να σου πω δυο πράγματα στο πόδι, μάλλον κακό θα σου κάνουν.

Θα σου έλεγα να ρίξεις μια ματιά στον επίσημο οδηγό της Google, τουλάχιστον για τα βασικά, γιατί έχω κλείσει την ύλη του Φεβρουαρίου και δεν προβλέπεται να κάνω οδηγό μέχρι το Μάρτιο.

Nikos Skyheaven απάντησε πριν 7 έτη

Ναι, έχεις δίκιο! Ευχαριστώ για τον οδηγό, θα τον μελετήσω και ελπίζω να τον χρησιμοποιήσω σωστά!

Καλή συνέχεια!