Δημήτρης Σταυρούδης ρώτησε πριν 4 έτη
Καλησπέρα πρόσφατα αγόρασα την Gigabyte Z370 Aurus Gaming 5 και επεξεργαστή τον I7 8086K Limited Edition. Μπορώ να ενεργοποιήσω τον υπολογιστή και να κάνω μετά το Bios Update με τον δικό μου επεξεργαστή ή θα χρειαστεί να βρω έναν άλλον 8ης γενιάς να κάνω το Bios Update και μετά να βάλω τον δικό μου επεξεργαστή επάνω; Επίσης θα βάλω και Ram τις Corsair Vengeance Rgb Pro 32gb 2666mhz και έχω και κάρτα Γραφικών την Gigabyte TX 1070 G1 Gaming OC 8GB θα κάνει Bottleneck η κάρτα τον επεξεργαστή; Ευχαριστώ. 

4 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Δημήτρη.
Εφόσον ο επεξεργαστής αναγνωρίζεται μόνο από το F7 Bios και άνω, με οποιοδήποτε μικρότερο BIOS είναι αδύνατον να ανοίξει ο υπολογιστής για να κάνεις update. Ιδανικά θα έπρεπε να ζητήσεις στο κατάστημα να σου είχαν κάνει BIOS update.
32GB RAM είναι εντελώς πεταμένα λεφτά για gaming, βάζοντας 16GB ή ακόμα και 8GB και μια 1070 Ti για κάρτα γραφικών θα έχεις καλύτερη απόδοση σε όλα τα παιχνίδια. Δεν υφίσταται κανένα bottleneck σε καμία περίπτωση.

Δημήτρης Σταυρούδης απάντησε πριν 4 έτη

Έγινε Άγγελε. Ευχαριστώ πολύ!

Δημήτρης Σταυρούδης απάντησε πριν 4 έτη

Υπάρχει η δυνατότητα να σβήσω κάποιες από τις ερωτήσεις που έκανα ή ακόμα και να επεξεργαστώ κάποια από αυτές;

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 4 έτη

Αν κάποιος χρήστης θέλει, μπορούμε να αφαιρέσουμε το όνομά του από κάποια ερώτηση, και να τη βάλουμε στον χρήστη Deleted User. Αυτό όμως αφορά το σύνολο των ερωτήσεων που έχει κάνει, και είναι μη-αναστρέψιμο.
Σε κάθε περίπτωση, η πληροφορία της ερώτησης παραμένει, καθώς είναι ενδεχομένως χρήσιμη σε άλλους χρήστες.